Naar inhoud

AkzoNobel decorative paints (Sikkens)

Schappresentatie digital kiosk configurator verffabrikant AkzoNobel
Schappresentatie digital kiosk configurator verffabrikant AkzoNobel

Professioneel kleuradvies met de interactieve colour tool

Het goed snappen van de klantreis is essentieel bij het realiseren van conversie naar aankopen op de winkelvloer. Waarom kopen shoppers producten juist wel of niet, wat zijn de shopper drivers en barrieres en hoe kun je shoppers faciliteren bij het zoeken en vinden van de juiste producten voor hun klus?

De (shopper)marketeers van AkzoNobel hadden hun huiswerk goed gedaan en de nodige insights verzameld om voor verfmerk Sikkens een complete geïntegreerde analoge en digitale winkelpresentatiewand te ontwikkelen voor meer dan 150 Sikkens Speciaal zaken in Nederland.

Een compleet en modulair schappresentatie concept.

Aan Virupa de vraag om de vertaalslag naar de fysieke winkelvloer te maken met analoge en digitale tools en rekening houdende met een aantal praktische randvoorwaarden:

  • Een presentatie gebouwd op een 'standaard' tego-stelling;
  • Kwalitatieve uitlichting voor goede beoordeling van kleuren;
  • Modulair op- en af te schalen voor grotere en kleinere winkels;
  • Presentatie die éénvoudig te veranderen en aan te passen is;
  • Rekening houdende met een éénvoudige servicability van de hardware.

Totaaloplossing van A tot Z.

In nauwe samenwerking met het team van AkzoNobel hebben de experts van Virupa Retailsign, Virupa Display en Virupa Connect een totaaloplossing ontwikkeld voor AkzoNobel die aan alle vereisten voldoet. Na productie en beoordeling van het prototype en een testopzet in een drietal winkels heeft Virupa de volledige productie en assemblage van de wanden voor haar rekening genomen. De metalen basis van tego, full colour verwisselbare magneetfolies op de achterwanden, aluminium koven met zorgvuldig geselecteerde ingebouwde LED verlichting, MDF interieurelementen, stalenborden, branding in de vorm van 3D-letters en plakletters en een geïntegreerde digitale oplossing (hardware, software, configuratie).

De complete opstellingen zijn door het Virupa installatie & montage team binnen 3 maanden bij meer dan 150 outlets in Nederland opgebouwd, geïnstalleerd en gebruiksklaar opgeleverd. Virupa Connect draagt zorg voor de service en remote support van digitale interactieve configurator.

Meer referenties zien?

Of neem contact op!

Turnkey oplevering +150 winkelpresentaties in Nederland locaties digitaal volledig remote én on-site ondersteund.