Naar inhoud

Vernieuwde Sani4All winkelconcept

IMG 7470 bewerkt v2

Innovatief winkelconcept Schittert in Varsseveld

Met 22 vestigingen door heel Nederland groeit de succesvolle franchiseformule Sani4All hard. En daar hoort natuurlijk ook een goed doordacht winkelconcept bij. Dit vernieuwde winkelconcept is als eerste geïntroduceerd in de Sani4All winkel in Varsseveld. Hiermee is de desbetreffende winkel echt dé conceptstore van Sani4All geworden. Een frisse, moderne en eigentijdse plek waar iedereen die binnenstapt zich gelijk thuis voelt. Het winkelconcept sluit daarmee precies aan bij de DNA van Sani4All, waar alles draait om persoonlijke benadering en complete ontzorging.

20230811 142513 bewerkt
IMG 7468 bewerkt

Complete ontzorging En persoonlijke benadering

Sani4All en Virupa – the store supporters - delen meerdere kernwaarden, waaronder de kernwaarde; complete ontzorging. Voor de vernieuwde winkel in Varsseveld mocht Virupa dan ook Sani4All compleet ontzorgen in het gehele traject. Van ontwerp tot montage. Alles werd uit handen genomen.

Een andere kernwaarde die we ook gemeen hebben is persoonlijke benadering. Wij hechten veel waarde aan een goede, persoonlijke relatie met onze klanten. Daarom werken wij rondom elk project met een vast team, bestaande uit een accountmanager, een projectleider en een toegewijd klantenteam. Dit betekent dat de klant altijd één aanspreekpunt heeft en iedereen volledig op de hoogte is van het project.

Van briefing naar tastbare signing

Na een heldere briefing is het vaste klantenteam aan de slag gegaan met het gehele traject van A tot Z. De aangeleverde bestanden zijn, precies volgens wens van de klant en met de juiste instellingen, door onze DTP afdeling strak opgemaakt. De afbeeldingen konden hierdoor haarscherp geprint worden door onze moderne printers.

De afbeeldingen zijn geprint op Bisonyl doek of Outdoor stickerfolie, en daarna vakkundig afgewerkt in onze moderne productiehal. Het merendeel van de materialen kwam rechtstreeks uit ons eigen assortiment. Dit versnelde niet alleen het proces, maar maakte het ook efficiënter en kostenbesparend, niet geheel onbelangrijk natuurlijk. Daarnaast zijn we door onze eigen productievoorzieningen uiterst flexibel en kunnen we razendsnel wijzingen doorvoeren mocht dat nodig zijn.

20230811 142628 bewerkt
20230811 143015 bewerkt

Naadloze samenwerking Dankzij vaste aanspreekpunten

Aangezien de hele winkel werd verbouwd, was het van groot belang om de klantplanning en de montage van de signing naadloos op elkaar af te stemmen. Dankzij de vaste aanspreekpunten binnen Virupa en Sani4All konden de planningen effectief gecoördineerd worden. Waardoor de verschillende signing elementen, waaronder de verlichte doekbakken, verlichte geveltekst, meerdere Acrylox logo's en teksten en outstore raamsigning vakkundig en probleemloos gemonteerd konden worden. Ook hebben de monteurs gelijk meerdere TV’s en houtenwand panelen gemonteerd en prijskaarthouders bevestigd. Zoals gezegd; wij ontzorgen graag bij écht het gehele traject.

Op naar Veel nieuwe vestigingen

De winkel is Varsseveld is gewoonweg prachtig geworden, een conceptstore waar Sani4All echt trots op kan zijn. Wij zijn ook enorm tevreden met het resultaat en hoe goed het traject is verlopen met deze, voor ons, nieuwe klant. Samen zijn we aan de slag gegaan en gegroeid gedurende het gehele traject. Op naar hopelijk vele nieuwe vestigingen in de toekomst!

MEER REFERENTIES ZIEN?

OF NEEM CONTACT OP!