Naar inhoud
Showroom display

Showroom display

  • Effectief en impactvol
  • Maximale creativiteit
  • One-stop-shop
  • Volledig op maat gemaakt
Showroom Display
Showroom display op maat

Succesfactoren voor jouw showroom display

Wil jij jouw klanten laten zien en demonstreren wat de werking van jouw producten is, hoe het er ‘in het echt uitziet’ of hoe zaken slim en leuk gecombineerd kunnen worden, dan is een showroom display de perfecte oplossing! Denk bijvoorbeeld aan een demo opstelling van de nieuwste geluidsapparatuur, een presentatie van parket- of laminaatstalen, de opbouw van een isolatievloer, een visuele keuzehulp om de juiste verf voor jouw klus te kiezen of een demovloer om de werking van verschillende stofzuigers te kunnen uitproberen. De keuze is legio!

Zien hoe het werkt in de praktijk

Een goed doordachte showroom display trekt de aandacht van de klant door het gebruik van relevante demo-elementen. Vooral in een fysieke winkel of showroom waar klanten persoonlijk product(oplossingen) kunnen bekijken en ervaren kan een showroom display een zeer effectief hulpmiddel zijn in het keuze en selectieproces van klanten. Vanaf het eerste contact met het product tot de uiteindelijke aankoopbeslissing.

Goede showroompresentaties kenmerken zich door relevante oplossingen te laten zien die inspelen op zaken die klanten willen weten of ervaren. Deze display presentaties laten zien wat de voor- en nadelen zijn van bepaalde keuze’s, geven klanten de mogelijkheid zaken zelf uit te proberen, in de praktijk te zien en ervaren met als doel om klanten het vertrouwen te geven dat ze de juiste keuze maken.

Daarnaast kan een showroom display ook zorgen voor meer betrokkenheid en ‘interactie’ met je product. Met bijvoorbeeld digitale touchscreens en/of digitale schermen kan de klant op een interactieve manier middels een configurator door een keuzeproces geleid worden, kan meer informatie opvragen over het product en producten eenvoudig met elkaar te vergelijken. Je speelt hiermee in op de informatiebehoefte van de klant en verlaagt de wachttijdperceptie.

Vragen? Neem nu contact op. wij beantwoorden ze graag

Showroom display laten maken

Wij werken voor:

Showroom displays

Ons doel: een showroom display die doet wat ie moet doen!

Wij hebben een team van experts klaar staan die graag hierover met je mee denken. Middels maatwerk creëren wij impactvolle en effectieve 3D winkeldisplays die passen bij je merkidentiteit. Dit doen wij door in de huid van je merk en jouw klant te kruipen en mee te denken over wat de displaypresentatie moet realiseren. Van creatief ontwerp, technisch ontwerp, modelbouw, productie en indien nodig installatie & montage op de vloer. Van A tot Z dus, wel zo handig. Bij Virupa hebben we alle productietechnieken in eigen huis beschikbaar waardoor we snel en flexibel kunnen schakelen. Laat je inspireren door onze klantcase voor Skantrae. Lees hier meer over dit project.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Heb je nog vragen omtrent onze showroom display of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem direct contact op met onze display expert via Whatsapp.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Bekijk brochure

Bekijk hier onze brochure met voorbeelden van maatwerk showroom displays van diverse materialen. Ontdek de verschillende toepassingen en laat je inspireren!

Bekijk de brochure