Naar inhoud
Virupa Retailsign

Virupa Retailsign Makers van winkelbeleving sinds 1992.

 • One-Stop-Shop in binnen- & buitenreclame en winkelpresentatie.
 • Van advies, creatief ontwerp, ontwikkeling, productie tot en met implementatie.
 • Alle productietechnieken in eigen huis.
Website Retailsign Gespiegeld
Winkeldisplay_Cover_foto

Succesvol beïnvloeden van shoppergedrag.

Dat is waar winkelsigning en winkelinrichting over gaat. Samen met jou ontwikkelen en realiseren wij - op basis van inzicht in shopper barrières en drijvers - totaaloplossingen op het gebied van binnen- en buitenreclame en winkelpresentaties. Vanzelfsprekend in lijn met de gestelde winkelformule uitgangspunten en merkidentiteit.

Navigatie en winkelbeleving.

De gewenste formule- of merkuitstraling en de 'reis' die de shopper aflegt naar en binnen jouw winkelformule staat hierbij centraal. Middels in- en outstore signing zorgen we voor een makkelijke en overzichtelijke navigatie, segmentatie én winkelbeleving. Middels instore signing en impactvolle displays en schappresentaties zorgen we er voor dat shoppers makkelijk hun producten kunnen vinden en daarna overtuigd worden deze te kopen.

En dit met maar één doel: impact creëren en meer rendement op de vierkante meter in de winkel.

Neem contact op!

Dit is Virupa Retailsign

Als het gaat om in- en outstore winkelsigning en het versterken van merken en formules gaan we al meer dan 25 jaar mee. Wij denken we in maatwerk en totaaloplossingen. Onze missie: in een one-stop-shop model je compleet ontzorgen op het gebied van signing en winkelpresentatie. We hebben alle disciplines in eigen huis: van ontwerp, prototyping, engineering, productie, installatie en montage tot service en onderhoud. Samen ontwikkelen we slimme oplossingen maar pakken ook de verantwoordelijkheid voor een perfecte executie op de vloer.

Lichtbakken
Doosletters
Doeken
Raambestickering
Vlaggen
Infozuilen
Magneet en ijzerhoudende folie
Infopanelen
Prijsaanduidingen
Lichtbakken_buitenreclame_gevelreclame_Jan.Linders

Lichtbakken.

Opvallende lichtreclame op de gevel of dak zorgt, juist als het donker is, voor extra attentiewaarde en een duidelijk herkenbaar eigen gezicht. Lichtbakken worden in de regel gemaakt van geanodiseerd aluminium met een (opaal) acrylaat voorplaat. Lichtbakken kunnen in iedere gewenste RAL kleur geleverd worden voorzien van formule/merknaam danwel logo. Afhankelijk van je wensen kan gekozen worden voor diverse lichtoplossingen zoals TL of het energiezuinige en duurzame LED.

De experts van Virupa helpen je graag in het gehele traject van ontwerp, prototyping, het aanvragen en begeleiden van vergunningen indien van toepassing, productie, installatie & montage en onderhoud en beheer.

Neem contact op!

Doosletters Achmea Gevelsigning Buitenreclame

Doosletters.

Geef je de voorkeur aan een kwalitatieve buitenreclame die zowel overdag als ’s avonds herkenbaar is en de aandacht trekt, dan is het plaatsen van doosletters een goede optie. De mogelijkheden zijn onbeperkt waardoor doosletters helemaal uitgevoerd kunnen worden zoals jij dat wilt. Een goede afweging van de opties is belangrijk om een keuze te maken die past bij jouw wensen en behoeften.

Elementen die hierbij in ogenschouw genomen dienen te worden zijn:

Als je kiest voor onverlichte doosletters:
 • het materiaal (aluminium, RVS, kunststof, hout of anders);
 • de manier van bevestiging op de gevel of wand.

Als je kiest voor verlichte doosletters:

 • de keuze voor de lichtbron (TL, LED of Neon);
 • de manier van aanlichten (voorzijde of achterzijde);
 • de materiaalkeuze en uitvoering van de voorzijde, kaderlijst en bodemplaat.

De experts van Virupa helpen je graag in het gehele traject van ontwerp, prototyping, het aanvragen en begeleiden van vergunningen indien van toepassing, productie, installatie & montage en onderhoud en beheer.

Neem contact op!

Spandoek Bisonlyl Spanframe Buitenreclame

Spandoeken.

Steeds vaker worden spandoeken ingezet als oplossing voor een impactvolle en flexibele vorm van buiten- of binnenreclame. Het grote voordeel van spandoeken is dat er nauwelijks beperkingen zijn in formaat. Doeken worden meestal bevestigd aan een frame. Dit kan een stoer gegalvaniseerd buizenframe zijn met elastieken, een zogenaamd blind frame waar de bevestiging van het spandoek uit het zicht aan de achterkant geschiedt of een trusconstructie waaraan het spandoek bevestigd wordt.

Peesdoeken.

Voor binnen wordt vaak gewerkt met doeken voorzien van een zogenaamde pees. Virupa beschikt over een aantal moderne digitale roll-to-roll printers, waardoor het mogelijk is ieder door jou gewenste full colour afbeelding snel en kwalitatief hoogwaardig te printen op diverse doekmaterialen. Met behulp van de pees die aan het doek genaaid wordt, kan het doek éénvoudig en snel in een speciaal geanodiseerd aluminium textielframe gespannen worden.

Om helemaal een kwalitatief hoogwaardige uitstraling te krijgen, kan het frame of zelfs een speciaal hiervoor ontwikkelde doekbak vervolgens voorzien worden van energiezuinige LED verlichting. Deze verlicht het doek vanaf de achterzijde waardoor een opvallende en zeer kwalitatieve uitstraling ontstaat.

Neem contact op!

Raambestickering_Jan_Linders

Mogelijkheden met raambestickering.

Het met een goed design en op een professionele manier bestickeren van ramen geeft herkenbaarheid en zorgt voor een eerste indruk. Tevens kan inkijk worden voorkomen waarbij je er voor kan kiezen, afhankelijk van folie keuze, of dat voor één of beide kanten geldt.

Raambestickering kan worden toegepast zoals bijvoorbeeld middels contour gesneden logo’s, snijletters uit folie, vol vlak folies of combinaties hiervan. Virupa beschikt over een zeer uitgebreid assortiment folie-materialen ieder met unieke eigenschappen geschikt voor diverse toepassingen.

Verscheidenheid aan oplossingen.

Hieronder een kleine greep uit de verschillende mogelijkheden:

 • Etched glass of frosted folie - inkijk beperken maar voldoende licht doorlaten;
 • Full colour print folie - perfect te printen met alle full colour afbeeldingen;
 • One Vision folie - doorzicht houden van binnen naar buiten;
 • WindowGrip folie - zeer makkelijk aan te brengen - geen lijmresten;

 • Easy Dot folie - door winkelpersoon zelf aan te brengen en te verwijderen;
 • UV-werende folie - verkleuringsproces van materialen door UV vertragen;
 • Inbraakwerende raamfolie - verstevigd ramen, bemoeilijkt inbraak;
 • Raamisolatiefolie - isolerende werking in zomer en winter.

De experts van Virupa helpen je graag om de juiste keuze’s te maken of de folie te vinden specifiek passend bij jouw behoefte. Wij begeleiden je in het gehele traject van ontwerp, productie, evenals het aanbrengen van de raambestickering op locatie.

Neem contact op!

Rechte Banieren Aan Mast Vlaggen Buitenreclame

Vlaggen en banieren.

Vlaggen en banieren zijn een kosteneffectieve manier om op een sympathieke manier indruk te maken op je bezoekers en ze zich meteen welkom te laten voelen. Vlaggen en banieren zijn er in diverse vormen, maten, kleuren, materialen en kwaliteitsniveau's.

Verschillende uitvoeringen.

Vlaggen en banieren zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen:

 • Beachflags met diverse voeten;
 • Landvlaggen (horizontale vlag) (standaard of met koord & lus);
 • Baniervlaggen;
 • Muur- of straatbanners.

Wij geven graag invulling aan jouw wensen en verzorgen tevens het printen op de drager van jouw voorkeur. Ook voor het leveren en plaatsen van de masten, kun je bij Virupa terecht.

Neem contact op!

Conische_outdoorzuil_LEDverlicht_Gaanderwijs

Informatie- reclamezuilen.

Een goede manier om de herkenbaarheid en vindbaarheid van je locatie te vergroten is het neerzetten van een opvallende zuil. Afhankelijk van je wensen kunnen we deze zuilen in diverse materialen uitvoeren zoals bijvoorbeeld metaal (staal, RVS, aluminium), kunststof, hout of een combinatie hiervan. De zuilen kunnen tevens uitgelicht worden of van licht worden voorzien.

Op verzoek kan de Virupa Ontwerp Studio tailor made een passende zuil ontwerpen. Deze wordt vervolgens in-huis geproduceerd en op locatie geplaatst door ons eigen montage & installatieteam.

De experts van Virupa helpen je graag om de juiste keuze’s te maken passend bij jouw situatie. Wij begeleiden je in het gehele traject van ontwerp, productie, evenals het plaatsen en installeren.

Neem contact op!

Magneetfolie_full_colour-print

Maximale flexibiliteit in signing.

Ben je op zoek naar maximale flexibiliteit en het snel kunnen verwisselen van visuals op wanden, stellingen of displays, dan is magneet- of ijzerhoudende folie een ideale oplossing.

Om magneetfolie te kunnen bevestigen op niet metalen ondergronden, behandel je de ondergrond eerst met een speciale ijzerhoudende coating, waar vervolgens gewone verf overheen gaat. De magneetfolie blijft nu moeiteloos op de muur zitten en kan indien nodig in zijn geheel weer worden verwijderd zonder beschadigingen achter te laten.

Om ijzerhoudende folie te kunnen bevestigen breng je éénmalig een zelfklevende enkelzijdige magneetfolie aan als basis. Hier kun je vervolgens iedere vorm van ijzerhoudende folie op bevestigen.

De voordelen.

 • Geen terugkerende montagekosten doordat medewerkers zelf snel en éénvoudig de visuals kunnen wisselen;
 • De mogelijkheid om kwalitatief hoogwaardige full colour visuals te printen op verschillende basismaterialen;
 • Naast de standaardfolies, ook verkrijgbaar in speciale uitvoeringen zoals whiteboard, krijtbord, mat, glans, bamboe etc.
 • De mogelijkheid om diverse lagen materialen over elkaar heen te plakken;
 • Snelle en éénvoudige verzending van de visuals naar de locaties;
 • De mogelijkheid om kleine voorwerpen (voorzien van Visual Magnetics ®) op de wand ‘vast te klikken’;

Graag zijn onze experts je behulpzaam bij het uitwerken van de mogelijkheden. Virupa kan voor jou het gehele traject verzorgen van het prepareren van de basiswand (indien nodig), het ontwerpen en printen van de visuals en het verzorgen van de logistieke afhandeling.

Neem contact op!

Krijtbord_print_paneel_Jan_Linders_02

Direct geprint of voorzien van plakfolie.

Voor een goede navigatie buiten en binnen in jouw winkel, kun je kiezen voor full colour informatiepanelen. Afhankelijk of deze binnen of buiten komen te hangen worden deze direct geprint danwel voorzien van gelamineerd plakfolie of plakletters met de gewenste full colour afbeeldingen, teksten of logo’s.

Verscheidenheid aan materialen.

De keuze aan basis en folie materiaal is groot en graag helpen onze experts je met de selectie hiervan, toegesneden op jouw specifieke situatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende basismaterialen als aluminium sandwichpaneel in diverse uitvoeringen, hout (MDF), schuim PVC platen, reboard (duurzaam karton), lenta-steel of bijvoorbeeld Trespa.

Neem contact op!

Actiekoppen_prijsaanduidingen_Jan_Linders

Prijscommunicatie is vaak een essentieel onderdeel ter promotie van je product en om shoppers te interesseren. Het is dan ook belangrijk om éénvoudig, duidelijk en aantrekkelijk je (actie)prijzen of productinformatie te communiceren. Ontdek de mogelijkheden in ons ruime assortiment.

Prijskaart en (barcode)scannerprofielen.

Ieder schap heeft zijn eigen prijskaartprofiel. Om te plakken, te klemmen, of in te haken in het schap. De meest voorkomende schapprofielen zijn uitgerust met een vliestape op de achterzijde. Het profiel kunt je, nadat het vliesje van de tape is gehaald, eenvoudig en snel op het schap plakken. Naast vliestape kunnen wij de profielen ook uitrusten met textieltape of foamtape. Voor metalen schappen kun je er ook voor kiezen om magneetband te gebruiken. Speciaal voor kwetsbare glazenschappen, houtenschappen en metaaldraadmanden bieden wij klemprofielen. Graag inventariseren we jouw behoefte en zoeken daarbij de passende profiel oplossing.

Actiekoppen en tailormade prijscommunicatie.

In veel winkels bevinden de artikelen in prijspromotie zich op een vaste locatie in de winkel. Wel zo handig voor de shopper. Virupa ontwikkelt hiervoor actiekoppen passend bij jouw specifieke wensen en mogelijkheden aan of op het schap. Ook voor andere maatwerk prijs communicatie items kun je bij Virupa Retailsign terecht.

Neem contact op!

Download brochure

Download hier onze brochure en ervaar wat Virupa Retailsign jou te bieden heeft.

Download de brochure

Ons team medewerkers

Maak kennis met ons gehele team

Wij werken voor:

Cookie-instellingen

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om het advertentieaanbod voor u te verbeteren en om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag op onze website. Door op de ‘Accepteren’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

Accepteren Weigeren